Tur til Adalstjernet

I dag dro vi på biltur til Adalstjernet. Fantastisk flott tur!

I dag kjørte vi biler til Adalstjernet, det synes barna var veldig stas. De gledet seg veldig. 

    

Barna lekte og koste seg masse. De bygde bro og leita etter ting i naturen. 

 

Her er adalstjernet, veldig fint sted å være. Vi likte oss godt her. 

Når vi åpnet tursekkene våres når vi kom frem fant vi en pose som har tilhørt kaptein sabeltann. Oppi posen lå det masse diamanter i forskjellige farger. Vi fant ut at når vi fant skattene rundt om kring, kunne vi legge en diamant oppi boksen vi finner. 

De voksne tok frem mibilen og satte på appen også så vi om det var noen i nærheten. Den ene lå bare 20 meter unna så den gikk vi på leting etter først. 

Når vi nærmet oss, leste vi på hintet og der sto det: Tue,Furu. Det var ikke så lett for det var masse furuer med tuer rundt der. Men vi klarte å finne den tilslutt. 

Det har vært den første geocachen vi har funnet som det har vært masse ting oppi. Barna syntes det var veldig stas, spesielt fordi nå hadde vi fått diamanter av kaptein sabeltann som vi kunne bytte med ting oppi boksen. 

Siden vi ikke klarte å bli enige om hva vi skulle ta i posen vår, elte vi. Og tilslutt ble det...

Armbåndet som var igjen!

 

Siden vi tok en ting, la vi tilbake en rosa diamant i boksen. Barna synes det var så gøy så vi bestemte oss for å se om det var noen andre i nærheten som vi kunne finne. Og det lå en til 360 meter unna, så vi bestemte oss for å legge ut på en jakt til. 

Etter en liten omvei i skogen kom vi nærmere og nærmere. Når vi var 10 meter unna bestemte vi oss for å se hva hintet var, og der sto det: Fjellknaus. Den lå godt gjemt inne i fjellet, men vi fant den. 

 Denne var veldig lik den andre, den hadde masse fine ting oppi boksen. 

 

Mange fine ting som gjorde det vanskelig for barna og bli enige om hvem vi skulle ta med oss. Så vi elte igjen og det ble... 

Tingeling!

Vi tok en ting fra boksen og la tilbake en blå diamant. 

Barna la skatten tilbake der de fant den slik at andre kan finne den også. 

I samlingstund lese vi opp en fortelling som heter brannen i løvetannveien. Den handler om noen barn som leker med fyrstikker og tenner på huset sitt. Vi repterte også andre viktige ting vi har gått igjennom tidligere. På slutten av samlingstund fikk barna utdelt en diplom fordi de har vært veldig flinke under brannvernsukene.